Zimní rodinné portréty

Je to už rok, co proběhlo rodinné focení maminky Pavly s dcerou, ale pořád mám pocit jako by to bylo včera. Tak velký zážitek to pro mne byl!

Pavla je návrhářka pro Maora Fashion. Navrhuje kostýmy pro krasobruslařky, svatební i plesové šaty a mnoho dalšího. Když mě kontaktovala, chtěla vyfotit plesové šay, které navrhla pro sebe a svou dceru. Věděla jsem, že bydlí kousek od místa, které je mým oblíbeným, České Středohoří. Focení bylo naplánované na únor loňského roku. Protože jsme obě byly celkem flexibilní, čekaly jsme, až předpověď počasí ukáže sluničko. A to se taky na konci února stalo. Měly jsme jasno a asi 14°C. Prostě perfektní!

Každé rodinné focení řeším s maminkami, co si mají vzít na sebe. Myslím, že fotky niže mohou být pro mnohé maminky inspirací. Neříkám, aby se chodilo na rodinné focení v plesových šatech. Ale rozhodně by šaty nebo sukně měly nahradit dámské džíny. A proč si to myslím? To je na jiné povídaní:-)

A proč bylo toto focení pro mě takový zážitek? Protože z mé strany mělo vše, co by rodinné focení mělo. Krásné počasí, krásné světlo, a hlavně pohoda, radost. Všechny jsme si to užívaly!!! Děkuji, Pavli!!

Petra Tomicova